Fietsroute De Hebberd en De Bunckman

Een super gezellige en sportieve dag erop uit? Ervaar de Veluwe op de fiets en geniet van heerlijke gerechten bij De Hebberd en De Bunckman

BDUmedia en De Hebberd hebben deze zomer een speciale actie voor abonnees van de Barneveldse Krant. De actie bestaat uit een bijzondere fietsroute door het Veluwse landschap in combinatie met eten van culinair karakter. Deze fietsroute verbindt drie restaurants met elkaar: Eeterij De Hebberd in Barneveld, Eeterij De Hebberd in Amersfoort en grand café-restaurant De Bunckman in Voorthuizen.

Ervaar de Veluwe op de fiets tijdens een sportieve dag uit en geniet van smakelijke gerechten bij de drie deelnemende restaurants. Onderweg zie je onder meer de molen Den Olden Florus in Terschuur, historische plaatsen in Amersfoort, de bosrijke omgeving van Voorthuizen en de Puurveense Molen in Kootwijkerbroek.

Hoe werkt de actie?

Je kunt ervoor kiezen om te starten bij De Hebberd in Barneveld. De Hebberd Amersfoort is dan het tweede restaurant en De Bunckman het derde restaurant. Of je start bij De Bunckman in Voorthuizen.Je komt in dat geval eerst langs De Hebberd in Barneveld en vervolgens in Amersfoort.

Meld je bij het startrestaurant, waar je begint met koffie en gebak. Hier ontvang je ook een leuke attentie. Na het eerste deel van de fietstocht wacht je op de tweede locatie een heerlijke lunch. Bij het derde restaurant ontvang je een smakelijke bittergarnituur. En als je de tocht uiteindelijk hebt afgerond, kun je genieten van het laatste onderdeel op het programma: het diner, in het restaurant waar je bent gestart.

Exclusief voor abonnees

Deze actie is exclusief voor abonnees van Barneveldse Krant.nl. Op vertoon van jouw lezerspas en reservering, ontvang je bij jouw startlocatie de route en een verfrissing voor onderweg. Je komt met vier personen en je betaalt voor drie personen. Reserveer vandaag nog en beleef de Veluwe op de fiets onder het genot van een volledig verzorgd diner!

Doe je mee met jouw vrienden of familie? Boek hier uw diner!

Periode: juni tot en met september 2019

Actie: 4=3!* Je geniet met vier personen en je betaalt voor slechts drie.

*Exclusief consumpties